top of page

[video] STUDIO IN DANS - KICK OFF FILM

Een dansschool op een unieke locatie in het hartje van Doetinchem. Wij maken dans toegankelijk voor iedereen die dans een warm hart toedraagt. Jong en oud, beginner of gevorderd. Jongeren bieden wij de mogelijkheid om kennis te maken met dans en om hun talenten verder te ontwikkelen. Dansers kunnen inspiratie opdoen tijdens onze lessen en workshops. STUDIO IN DANS is dé ontmoetingsplek om samen met anderen te werken en om elkaar te inspireren. De ervaren docenten bij STUDIO IN DANS verzorgen een breed scala aan danslessen op verschillende niveaus voor alle leeftijden.

  • Team met zeer ervaren dansdocenten

  • Creativiteit en plezier in dans stimuleren

  • Doorstroming & begeleiding naar dansopleiding

  • Workshops

Meer informatie of inschrijven om te komen dansen? Kijk op indans.nl

Recent Posts
Archive
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page