top of page

Britt heeft in haar jeugd de oriëntatieklas en vooropleiding bij Artez in Arnhem gevolgd. In 1999 is ze afgestudeerd als dansdocente aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem (Artez). Ruim 16 jaar was ze de huis-choreografe van dansgroep Lefamm. Britt zet zich in om de “Jazz” in Nederland in stand te houden. Daarnaast streeft ze er naar om het dansniveau in het amateurveld naar een hoger plan te tillen. Britt begeleidt leerlingen met een “dansdroom” naar eventuele vervolgopleidingen in dans. Daarnaast volgt ze regelmatig dansworkshops in binnen en buitenland om zich voortdurend te kunnen blijven ontplooien op dansgebied.

 

Britt geeft les IN:

Company IN DANS Company  Tap

Modern/improvisatie Jazz Spitzen Classical

Britt Heijnen

Kei-Kevin Maturbongs

Kei-Kevin heeft zijn dansopleiding genoten bij Lucias Martas dansacademie en 1 jaar bij ArtEZ. Kei-Kevin beschikt over 5 jaar podiumervaring en heeft onder meer gedanst in Carré, HMH, Paradiso. Kei-Kevin heeft ook gedanst voor Adidas en heeft meerdere prijzen behaald bij UDO.

 

Kei-Kevin geeft de volgende danslessen IN:

HipHop Crew IN DANS Junior Crew

Britt Anker
Debby Anker
Kei-kevin

Mironne Gerritsen

Mironne is afgestudeerd aan de Bachelor opleiding docent dans op ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Arnhem. Ze geeft les in moderne dans, klassiek ballet en jazz aan uiteenlopende doelgroepen bij studio IN dans. Daarnaast is Mironne educatief medewerkster bij Introdans, een bekend dansgezelschap uit Arnhem. Vanuit hen geeft ze onder andere in binnen- en buitenland verschillende dansworkshops aan iedereen tussen de 4 en 104 jaar oud. Verder geeft Mironne niet alleen les in dans, maar doet ze af en toe ook wel eens projecten waar ze zelf als danseres bezig is.

 

Mironne Gerritsen geeft dansles IN:

Modern KidsJazzClassical Company

Mironnne

Hellen Schieven

Hellen Schieven is in 2017 afgestudeerd aan de Bachelor opleiding Docent Dans, ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Hellen wist al vroeg dat ze dans docent wilde worden en ze vindt het heerlijk om haar passie voor dans nu over te dragen op haar leerlingen. Enthousiasme, plezier en uitdaging staan centraal in haar lessen. Het ontwikkelen van zelfvertrouwen vindt ze belangrijk, maar genieten van dans staat altijd voorop! TOT IN DANS!

Hellen geeft les IN:

Company Jazz Adults

Lotte Kon

Lotte Kon is in 2015 afgestudeerd aan de Bachelor opleiding Docent Dans, ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem.
Al tijdens haar studie vond ze haar weg in het geven van danslessen. Dit in veel diverse dansstijlen en aan leerlingen van uiteenlopende leeftijden. Daarnaast heeft Lotte in 2011, samen met een oud studiegenoot, 'PUUR! Dans voor mensen met een beperking' opgericht. Bij PUUR! krijgen mensen met een beperking de kans om te genieten van dans. Genieten, plezier en ontwikkeling zijn de kernwaarden die in alle danslessen van Lotte centraal staan.


Lotte geeft les IN:

Jazz Kids Modern Company Modern Jazz Adults

Miriam Vorderman

Yoga brengt Miriam terug naar de basis. Het geeft haar inzicht in de mogelijkheden en beperkingen van zowel mijn fysieke lichaam als mijn emotionele lichaam. Yoga creëert ruimte in de ruimste zin van het woord. Miriam geeft jezelf de mogelijkheid even helemaal aanwezig te zijn met je lichaam, adem en geest. Dit werkt door na de les in het dagelijkse leven. Je bent je meer bewust wat er speelt van binnen en van buiten. Yoga is een effectieve en geweldige manier om lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Hiermee creëer je ontspanning, rust, flexibiliteit en vitaliteit.

 

Miriam geeft les IN:

Yoga

Amanda Brouwer

Amanda Brouwer is afgestudeerd aan de Bachelor Docent Dans opleiding aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten.
Tijdens het lesgeven aan verschillende doelgroepen vindt Amanda het belangrijk dat haar leerlingen het maximale uit zichzelf kunnen halen, er ruimte is voor groei en ontwikkeling, creativiteit en het genieten van dans.

 

Amanda geeft les IN:

Classical Modern

Zoë van Hal

Zoë is in 2020 afgestudeerd aan het Graafschap College opleiding Sport en Recreatie en in 2015 al begonnen met dansles geven. In 2017 werd ze als docent met haar dansgroep Nederlands kampioen Ook heeft Zoë verschillende dansworkshops gegeven bij diverse dansscholen in de buurt en heeft daarnaast nog veel extra lessen gevolgd om haar danstechniek te verbreden.

 

Zoë vindt het belangrijk dat leerlingen genieten en plezier hebben in de les. Organisatorisch heeft ze ook en rol in de studio.

Zoë geeft les IN:

Jazz Hip Hop

Zoe is ook medeverantwoordelijk voor de organisatie binnen STUDIO IN DANS.

Ilse Surenbroek

Ilse Surenbroek komt  uit 's Heerenberg. Ze heeft 8 jaar lang de vooropleiding op ArtEZ gevolgd en heeft in 2018 haar diploma behaald.

 

Tijdens haar studie is Ilse altijd blijven dansen bij een dansschool. Uiteindelijk is ze ook in de Company van STUDIO IN DANS belandt. Leuk om te weten: al 13 jaar lang krijgt Ilse les van Britt! Elke vrijdag en zaterdag dans ze dan ook met veel plezier in de studio. Momenteel studeert ze Psychologie in Nijmegen. 

Ilse geeft les IN:

​• Pré Junior Company Classical JazzModern/Impro

 

Fariza Achoendova

Fariza Achoendova (1990) is actief als zelfstandig ondernemer in de danswereld. Met specialisatie uitvoerend danser heeft zij in 2015 ArtEZ Dansacademie succesvol afgerond. Sindsdien is ze werkzaam geweest bij o.a. het Dansgezelschap LeineRoebana en choreograaf Jasper van Luijk. Op het moment is ze bezig met haar visie op dans over te brengen als docent en choreograaf. De leermethodes die veel voorkomen in haar les bestaan uit verschillende danstechnieken. Gebruik van de ruimte en dynamiek krijgen veel aandacht in de les. Op zoek naar organische verbindingen is iets wat de les toegankelijk maakt voor veel leerlingen en de ruimte biedt om een eigen flow erin te vinden.
Deze principes worden in alle dansdisciplines toegepast waarin Fariza lesgeeft..

Fariza geeft les IN:

Company classical

 

Kimberly Meijer

Kimberley danste 2 jaar bij Studio IN Dans.Vorig jaar is ze afgestudeerd aan de bacheloropleiding Docent Dans van ArtEZ. Tijdens de opleiding heeft ze stage gelopen op diverse (dans)scholen in de regio en ook op de mbo-dansopleiding van Rijn IJssel. Studio IN Dans is ze in al die jaren nooit uit het oog verloren en nu komt ze weer terug op het vertrouwde nest. Haar specialiteiten zijn vloerwerk, modern/jazz, hiphop en vooral het mixen van deze dansstijlen. Haar lessen zijn fysiek, muzikaal en een tikje eigenzinnig. Ze vindt het belangrijk dat ieder individu een fijne les beleeft waarin er een prettige balans is tussen plezier hebben en hard werken. Kimberley is een echte prater maar houdt niet van stilzitten: "dansen zullen we!"

 

Kimberly geeft les IN:

​• Move-IN

Anna Mikuła

Anna werd geboren in Polen, waar ze afstudeerde aan het Danstheater van de Nationale Theateracademie met een Master of Arts-graad. Ze werkt als freelance danseres, dansdocent en choreograaf in zowel Polen als Nederland. Onder meer als danseres in LAVA Burning Bridges Collective (Arnhem). Anna presenteerde Poolse en internationale dans- en theaterproducties in landen als Polen, Duitsland, Nederland, België, Wit-Rusland, Armenië, Bulgarije, Italië en China. Ze werkte samen met Dance Department of Music Academy in verschillende landen.

Anna combineert de fysieke stijl van LAVA-collectief met ritmische invloeden uit de flamencodans en haar Poolse roots, waarbij precisie, vreugde en bewegingsprestaties centraal staan.

 

Anna geeft les IN:

​• Modern Company ​• Modern Advanced

Bo van der Lugt

Bo van der Lugt danst al vanaf haar 14e in verschillende dansstijlen. Vanaf haar 16e volgt Bo een vooropleiding gaan volgen bij Lucia Marthas in Amsterdam. Momenteel zit zij in haar 3e jaar op ArtEZ en volgt zij de opleiding docent dans. Haar doel als docent is om zo veel mogelijk mensen in contact te laten komen met hun persoonlijke drijfveer en beleving binnen dans en ze hierin aan te moedigen. Bo loopt stage bij STUDIO IN DANS.

Ischa Hofstede

Ischa is in 2023 afgestudeerd aan de opleiding 'Danser Show Allround' in Arnhem. Momenteel doet ze nog een extra trainingsjaar om zich nog verder te kunnen verbreden en verdiepen in dans. Naast haar werk als docente op verschillende dansscholen, is ze ook actief als uitvoerend danseres. Ze heeft hart voor veel verschillende dansstijlen, maar specialiseert zich vooral in floorwork, modern/contemporary en jazz. Ischa is een enthousiaste en energieke danseres die haar passie maar al te graag wil delen!

 

Ischa geeft les IN:

​• Modern ​• Jazz

Minke Ruel

Minke danst al vanaf haar vierde en is afgestudeerd HBO- docent dans aan Artez - dansacademie Arnhem. Als dansdocent geeft zij graag haar passie en vaardigheden door aan iedereen die dit maar wil leren. Daarnaast is Minke in beweging an sich en heeft zij zich na haar studie verdiept in onder andere yoga, Pilates, steltlopen en luchtacrobatiek. Wat begon als een hobby heeft uiteindelijk geresulteerd in vele optredens als artiest bij onder meer "Toppers in Concert", Radio 538 en muziekfestivals als Tomorrowland, DanceValley, Loveland en Dreamfields. Ook heeft zij internationaal optredens gehad in grote internationale steden zoals Berlijn, Tel Aviv, Istanboel en Manchester. Naast het bestaan als artiest is er voor Minke niets leukers dan haar doceren.

 

Minke geeft les IN:

​• Classical ​• Spitzen

Johanna Sauër

Ik ben Johanna Sauër, een gepassioneerde en leergierige danseres, maakster en docente. In mijn danslessen bewegen we spiralend door de hoogtelagen, we werken met ontspanning van het lichaam om beweging mogelijk te maken en we gebruiken improvisatie en partnering als tools voor de moderne danstechniek. Ik wil een veilige sfeer creëren waarin de intrinsieke motivatie wordt aangesproken en leerlingen zich vrij voelen om te groeien en vragen te stellen. Creativiteit, zelfontwikkeling, kennisoverdracht en samenwerking staan centraal in mijn les. 

 

Johanna geeft les IN:

​• Modern ​• Modern Company

Lisanne Schrader

Lisanne is in 2023 afgestudeerd aan De Nederlandse Musical Academie in Arnhem.
Ze is al gek op zingen, dansen en acteren sinds ze een klein meisje was en wat past er dan beter bij je als musical! Ze wil aan de kinderen van de musicallessen meegeven dat je altijd moet blijven doen wat je leuk vindt. Is dit zingen, dansen en acteren? Dan ben je hier op de goede plek!


Lisanne gaat nu beginnen met de studie ‘Pedagogiek’ in Nijmegen. Hier leert ze hoe kinderen denken en hoe je daar het beste mee kunt omgaan. Ze wil als musicaldocente bij IN DANS haar eigen passie delen. Ze heeft er heel veel zin in!

 

Lisanne geeft les IN:

​• Musical

Tom Nieuwenweg

Tom Nieuwenweg is een Hiphop danser uit Hengelo (ov). In 2017 is hij afgestudeerd aan de MBO Urban Dans opleiding van Studio26/RijnIjssel.

 

Tom heeft voor en na zijn opleiding veel ervaring opgedaan in het werkveld. Van lessen en choreografie geven overal in Nederland tot diverse optredens. Hij was onder meer  te zien op het Bridge To Liberation Concert, Leger des Heils Gala (AFASLive) en recentelijk in Brief en de theaterspektakel De Vergeten Twentse Lente en meer.

Als Tom les geeft gaat plezier en connectie altijd voor! Hij houd ervan om zijn leerlingen uit te dagen en zijn leerlingen gepassioneerd te zien groeien.

 

Tom geeft les IN:

​• Hip Hop

Nina Nestelaar

Nina Nestelaar heeft het afgelopen jaar al mogen choreograferen voor COMPANY IN DANS-dansgroepen. Dit jaar gaat zij deze groepen ook technieklessen geven. Asl docent heeft Nina al de nodige ervaring bij o.a. Lucia Marthas institute for performing arts Amsterdam, Frank Sanders Akademie en MBO Roosendaal. Momenteel heeft ze les op het MBO Rijnijssel Arnhem en Vooropleiding Artez Enschede. Naast docent is Nina nog steeds actief als danseres in het commerciële als ook het artistieke werkveld.Zij geeft voornamelijk les in hedendaags met verdiepeing in Floorwork, maar vindt het ook leuk om Klassiek Ballet, jumps en turns of commercieel les te geven. Als docent is zij  enthousiast en haalt ze het maximale uit de leerlingen/studenten.

 

Nina geeft les IN:

​• Company danstechnieken

Ronja Keultjes

Ronja Keultjes is in 2018 afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg met als specialisatie Uitvoerend danser in de richting Contemporary Urban. Sindsdien werkt ze als danseres en dansdocent voor diverse dansgezelschappen, hogescholen en dansscholen. De laatste jaren is Ronja voornamelijk werkzaam als uitvoerend danseres in het collectief ‘LAVA Collective’.

Om naast uitvoerend danseres ook dansdocent te zijn is voor Ronja een gouden combinatie. Ze haalt onwijs veel voldoening en plezier uit het overdragen van wat zij het liefste doet. De lessen van Ronja staan bekend om een fusion van moderne technieken met een urban dynamiek en een rauw randje. Individualiteit, plezier, uitdaging en genieten staan in haar lessen voorop.

Ronja geeft les IN:

​• Hip Hop JazzCompany

Annique Sapthu

Annique is een allround danseres en docent, dansen is van kleins af aan haar passie. Ze begon met ballet, daarna streetdance en Hip Hop. Al snel volgde een auditie voor een wedstrijd team, hiermee heeft ze 4e op NK en 7e op EK behaalt. Annique volgde haar opleiding in Arnhem, Show Allround Danser.


Annique wil graag haar eigenheid laten zien, ze vindt dit erg noodzakelijk in de les. Ze is een sociale, hardwerkende, leergierige, enthousiaste en gefocuste danser/docent.
Lesgeven haalt ze veel energie uit, ze vindt het leuk om haar passie en kennis te kunnen delen met haar leerlingen.

Annique geeft les IN:

Hip HopCrew Jazz

Lisa Guldenmeister

Lisa begon op drie jarige leeftijd met dansen. In haar jeugd heeft zij klassiek, Lyrical Jazz en Contemporary gedanst. Na de middelbare school liep ze een jaar stage bij de dansschool ‚Ballettschule Voges‘ , hier deed ze haar eerste ervaringen op met les geven. In hetzelfde jaar volgde zij een eenjarige, deeltijdse opleiding tot dans pedagoog. Inmiddels studeert zij in het vierde jaar ‚ Artisteducator in Dans‘ op ArtEZ. Lisa hoopt door haar stage bij IN Dans jonge dansers te motiveren en inspireren. Hierbij vindt zij het samenkomen van techniek en het artistieke een interessant en belangrijk onderdeel.

Stage:

ClassicalCompany

Kaylyn Hermsen

Kaylyn is in 2023 afgestudeerd aan de Nederlandse Musical Academie in Arnhem. Ze is van kleins af aan al bezig met zingen, dansen en acteren en heeft haar passie gevolgd door naar een musical opleiding te gaan.  Ze volgt nu een extra trainingsjaar met verdieping in dans om sterker te worden in deze discipline. Naast de musical lessen die ze op verschillende scholen geeft, is ze ook actief in een vocaal groepje, waarmee ze bij verschillende evenementen optreedt.  Ze houdt ervan om haar passie te delen en haar liefde voor musical over te brengen op anderen!

Kaylyn geeft les IN:

Musical

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page