Britt heeft in haar jeugd de oriëntatieklas en vooropleiding bij Artez in Arnhem gevolgd. In 1999 is ze afgestudeerd als dansdocente aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem (Artez). Ruim 16 jaar was ze de huis-choreografe van dansgroep Lefamm. Britt zet zich in om de “Jazz” in Nederland in stand te houden. Daarnaast streeft ze er naar om het dansniveau in het amateurveld naar een hoger plan te tillen. Britt begeleidt leerlingen met een “dansdroom” naar eventuele vervolgopleidingen in dans. Daarnaast volgt ze regelmatig dansworkshops in binnen en buitenland om zich voortdurend te kunnen blijven ontplooien op dansgebied.

 

Britt geeft les IN:

Company IN DANS Company  Tap

Modern/improvisatie Jazz Spitzen Klassiek

Britt Heijnen

Bobby Tangelder geboren in Doetinchem in 1992. In 2014 heeft hij de dansopleiding show-artiest afgerond in Arnhem. Deze opleiding is een traject van 4 jaar en in die tijd heeft hij in verschillende projecten mogen dansen, o.a. openingen van bedrijven, dinnershows, een beurs in Parijs en in veel voorstellingen. Ook heeft hij workshops gevolgd in New York en Londen.  Momenteel is hij 1 van de vaste bellboy's in GTST een danser in COMPANY IN DANS. Tevens is hij te zien in de clip van WLM ft. Bowtie Pandas met de hit 'Ocean To Me'.

 

Bobby geeft les IN: 

  Jazz Company Improvisatie-Modern Modern

Bobby Tangelder

Kei-Kevin Maturbongs

Kei-Kevin heeft zijn dansopleiding genoten bij Lucias Martas dansacademie en 1 jaar bij ArtEZ. Kei-Kevin beschikt over 5 jaar podiumervaring en heeft onder meer gedanst in Carré, HMH, Paradiso. Kei-Kevin heeft ook gedanst voor Adidas en heeft meerdere prijzen behaald bij UDO.

 

Kei-Kevin geeft de volgende danslessen IN:

HipHop Crew IN DANS Junior Crew

Mironne Gerritsen

Mironne is afgestudeerd aan de Bachelor opleiding docent dans op ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Arnhem. Ze geeft les in moderne dans, klassiek ballet en jazz aan uiteenlopende doelgroepen bij studio IN dans. Daarnaast is Mironne educatief medewerkster bij Introdans, een bekend dansgezelschap uit Arnhem. Vanuit hen geeft ze onder andere in binnen- en buitenland verschillende dansworkshops aan iedereen tussen de 4 en 104 jaar oud. Verder geeft Mironne niet alleen les in dans, maar doet ze af en toe ook wel eens projecten waar ze zelf als danseres bezig is.

 

Mironne Gerritsen geeft dansles IN:

Modern KidsJazzKlassiek  

 
 
 
 
 

Tine is in 2009 afgestudeerd aan de Artez dansacademie en werkt als dansdocent bij verschillende dansscholen.Naast het lesgeven in Klassiek ballet, jazz, modern en streetdance werkt ze als theatermaker en heeft ze een grote passie voor zang.

 

Tine Soontiëns geeft dansles IN:

Jazz MusicalSpitzen

Tine Soontiëns

Show More
Show More

Hellen Schieven

Hellen Schieven is in 2017 afgestudeerd aan de Bachelor opleiding Docent Dans, ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Hellen wist al vroeg dat ze dans docent wilde worden en ze vindt het heerlijk om haar passie voor dans nu over te dragen op haar leerlingen. Enthousiasme, plezier en uitdaging staan centraal in haar lessen. Het ontwikkelen van zelfvertrouwen vindt ze belangrijk, maar genieten van dans staat altijd voorop! TOT IN DANS!

Hellen geeft les IN:

Modern Company Jazz Adults

Lotte Kon

Lotte Kon is in 2015 afgestudeerd aan de Bachelor opleiding Docent Dans, ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem.
Al tijdens haar studie vond ze haar weg in het geven van danslessen. Dit in veel diverse dansstijlen en aan leerlingen van uiteenlopende leeftijden. Daarnaast heeft Lotte in 2011, samen met een oud studiegenoot, 'PUUR! Dans voor mensen met een beperking' opgericht. Bij PUUR! krijgen mensen met een beperking de kans om te genieten van dans. Genieten, plezier en ontwikkeling zijn de kernwaarden die in alle danslessen van Lotte centraal staan.


Lotte geeft les IN:

Jazz Kids Modern

Miriam Vorderman

Yoga brengt Miriam terug naar de basis. Het geeft haar inzicht in de mogelijkheden en beperkingen van zowel mijn fysieke lichaam als mijn emotionele lichaam. Yoga creëert ruimte in de ruimste zin van het woord. Miriam geeft jezelf de mogelijkheid even helemaal aanwezig te zijn met je lichaam, adem en geest. Dit werkt door na de les in het dagelijkse leven. Je bent je meer bewust wat er speelt van binnen en van buiten. Yoga is een effectieve en geweldige manier om lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Hiermee creëer je ontspanning, rust, flexibiliteit en vitaliteit.

 

Miriam geeft les IN:

Yoga

Show More

Amanda Brouwer

Amanda Brouwer is afgestudeerd aan de Bachelor Docent Dans opleiding aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten.
Tijdens het lesgeven aan verschillende doelgroepen vindt Amanda het belangrijk dat haar leerlingen het maximale uit zichzelf kunnen halen, er ruimte is voor groei en ontwikkeling, creativiteit en het genieten van dans.

 

Amanda geeft les IN:

Classical Modern Advanced

Lucienne Kraan

Lucienne is afgestudeerd aan de opleiding 'Theaterdans Uitvoerend' aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Tijdens haar opleiding heeft zij in choreografieën gedanst van o.a. Ed Wubbe, Anne Suurendonk en Jens van Daele. In haar laatste jaar heeft zij stage gelopen bij hedendaags dansgezelschap 'Burning Bridges' van Jens van Daele.

 

Lucienne geeft les in de stijl modern/contemporary en jazz. Ze is een energieke docent die haar leerlingen graag uitdagingen geeft.

Company

Zoë van Hal

Zoë is in 2020 afgestudeerd aan het Graafschap College opleiding Sport en Recreatie en in 2015 al begonnen met dansles geven. In 2017 werd ze als docent met haar dansgroep Nederlands kampioen Ook heeft Zoë verschillende dansworkshops gegeven bij diverse dansscholen in de buurt en heeft daarnaast nog veel extra lessen gevolgd om haar danstechniek te verbreden.

 

Zoë vindt het belangrijk dat leerlingen genieten en plezier hebben in de les. Organisatorisch heeft ze ook en rol in de studio.

Angelique Lichtenbeld

Angelique Lichtenbeld danst vanaf haar 6e. Ze volgt de dansopleiding op het ROC Aventus in Zutphen, omdat Angelique later graag zou willen werken als dansdocent.

Ze heeft voor STUDIO IN DANS als stageplaats gekozen, omdat ze hier wel eens een workshop heeft gevolgd en het toen hier heel gezellig vond.

 

Angelique zal zich tijdens de stage vooral bezighouden met organisatorische taken in de studio, zoals het meehelpen achter de schermen tijdens een dansvoorstelling. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon