Britt heeft in haar jeugd de oriëntatieklas en vooropleiding bij Artez in Arnhem gevolgd. In 1999 is ze afgestudeerd als dansdocente aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem (Artez). Ruim 16 jaar was ze de huis-choreografe van dansgroep Lefamm. Britt zet zich in om de “Jazz” in Nederland in stand te houden. Daarnaast streeft ze er naar om het dansniveau in het amateurveld naar een hoger plan te tillen. Britt begeleidt leerlingen met een “dansdroom” naar eventuele vervolgopleidingen in dans. Daarnaast volgt ze regelmatig dansworkshops in binnen en buitenland om zich voortdurend te kunnen blijven ontplooien op dansgebied.

 

Britt geeft les IN:

Company IN DANS Company  Tap

Modern/improvisatie Jazz Spitzen Classical

Britt Heijnen

Kei-Kevin Maturbongs

Kei-Kevin heeft zijn dansopleiding genoten bij Lucias Martas dansacademie en 1 jaar bij ArtEZ. Kei-Kevin beschikt over 5 jaar podiumervaring en heeft onder meer gedanst in Carré, HMH, Paradiso. Kei-Kevin heeft ook gedanst voor Adidas en heeft meerdere prijzen behaald bij UDO.

 

Kei-Kevin geeft de volgende danslessen IN:

HipHop Crew IN DANS Junior Crew

 
 
 

Mironne Gerritsen

Mironne is afgestudeerd aan de Bachelor opleiding docent dans op ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Arnhem. Ze geeft les in moderne dans, klassiek ballet en jazz aan uiteenlopende doelgroepen bij studio IN dans. Daarnaast is Mironne educatief medewerkster bij Introdans, een bekend dansgezelschap uit Arnhem. Vanuit hen geeft ze onder andere in binnen- en buitenland verschillende dansworkshops aan iedereen tussen de 4 en 104 jaar oud. Verder geeft Mironne niet alleen les in dans, maar doet ze af en toe ook wel eens projecten waar ze zelf als danseres bezig is.

 

Mironne Gerritsen geeft dansles IN:

Modern KidsJazzClassical Company

 

Hellen Schieven

Hellen Schieven is in 2017 afgestudeerd aan de Bachelor opleiding Docent Dans, ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Hellen wist al vroeg dat ze dans docent wilde worden en ze vindt het heerlijk om haar passie voor dans nu over te dragen op haar leerlingen. Enthousiasme, plezier en uitdaging staan centraal in haar lessen. Het ontwikkelen van zelfvertrouwen vindt ze belangrijk, maar genieten van dans staat altijd voorop! TOT IN DANS!

Hellen geeft les IN:

Company Jazz Adults

Lotte Kon

Lotte Kon is in 2015 afgestudeerd aan de Bachelor opleiding Docent Dans, ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem.
Al tijdens haar studie vond ze haar weg in het geven van danslessen. Dit in veel diverse dansstijlen en aan leerlingen van uiteenlopende leeftijden. Daarnaast heeft Lotte in 2011, samen met een oud studiegenoot, 'PUUR! Dans voor mensen met een beperking' opgericht. Bij PUUR! krijgen mensen met een beperking de kans om te genieten van dans. Genieten, plezier en ontwikkeling zijn de kernwaarden die in alle danslessen van Lotte centraal staan.


Lotte geeft les IN:

Jazz Kids Modern Company Modern Jazz Adults

Miriam Vorderman

Yoga brengt Miriam terug naar de basis. Het geeft haar inzicht in de mogelijkheden en beperkingen van zowel mijn fysieke lichaam als mijn emotionele lichaam. Yoga creëert ruimte in de ruimste zin van het woord. Miriam geeft jezelf de mogelijkheid even helemaal aanwezig te zijn met je lichaam, adem en geest. Dit werkt door na de les in het dagelijkse leven. Je bent je meer bewust wat er speelt van binnen en van buiten. Yoga is een effectieve en geweldige manier om lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Hiermee creëer je ontspanning, rust, flexibiliteit en vitaliteit.

 

Miriam geeft les IN:

Yoga

Amanda Brouwer

Amanda Brouwer is afgestudeerd aan de Bachelor Docent Dans opleiding aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten.
Tijdens het lesgeven aan verschillende doelgroepen vindt Amanda het belangrijk dat haar leerlingen het maximale uit zichzelf kunnen halen, er ruimte is voor groei en ontwikkeling, creativiteit en het genieten van dans.

 

Amanda geeft les IN:

Classical Modern

Lucienne Kraan

Lucienne is afgestudeerd aan de opleiding 'Theaterdans Uitvoerend' aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Tijdens haar opleiding heeft zij in choreografieën gedanst van o.a. Ed Wubbe, Anne Suurendonk en Jens van Daele. In haar laatste jaar heeft zij stage gelopen bij hedendaags dansgezelschap 'Burning Bridges' van Jens van Daele.

 

Lucienne geeft les in de stijl modern/contemporary en jazz. Ze is een energieke docent die haar leerlingen graag uitdagingen geeft.

Lucienne geeft les IN:

Company

Zoë van Hal

Zoë is in 2020 afgestudeerd aan het Graafschap College opleiding Sport en Recreatie en in 2015 al begonnen met dansles geven. In 2017 werd ze als docent met haar dansgroep Nederlands kampioen Ook heeft Zoë verschillende dansworkshops gegeven bij diverse dansscholen in de buurt en heeft daarnaast nog veel extra lessen gevolgd om haar danstechniek te verbreden.

 

Zoë vindt het belangrijk dat leerlingen genieten en plezier hebben in de les. Organisatorisch heeft ze ook en rol in de studio.

Zoë geeft les IN:

Jazz Hip Hop

Zoe is ook medeverantwoordelijk voor de organisatie binnen STUDIO IN DANS.

Ilse Surenbroek

Ilse Surenbroek komt  uit 's Heerenberg. Ze heeft 8 jaar lang de vooropleiding op ArtEZ gevolgd en heeft in 2018 haar diploma behaald.

 

Tijdens haar studie is Ilse altijd blijven dansen bij een dansschool. Uiteindelijk is ze ook in de Company van STUDIO IN DANS belandt. Leuk om te weten: al 13 jaar lang krijgt Ilse les van Britt! Elke vrijdag en zaterdag dans ze dan ook met veel plezier in de studio. Momenteel studeert ze Psychologie in Nijmegen. 

Ilse geeft les IN:

​• Pré Junior Company Classical JazzModern/Impro

 

Ilse Bakker

Ilse Bakker geboren (1999) heeft in 2019 de opleiding De Nederlandse Musical Academie afgerond en is opgeleid als musicalactrice/ docent. Ilse heeft op deze opleiding verschillende projecten mogen bijwonen van onder ander leiding van Marleen Van der Loo, zoals achtergrond-zangeres van Trijntje Oosterhuis en Edsilia Rombley in het Leger des Heils  Kunst en Theater gala in Afas live . Daarnaast heeft Ilse veel in het Theater gestaan met bepaalde stukken van een solo voorstelling Cabaret naar een Heks in een familie musical. Workshops onder andere gevolgd in London. Ze schrijft en maakt zelf ook haar eigen muziek. Ilse is gespecialiseerd in Muziek en Musical theater. Ze geeft daarnaast ook Zanglessen in stemtechniek, zanginterpretatie en auditie training.

Ilse geeft les IN:

​• Musical

Fariza Achoendova

Fariza Achoendova (1990) is actief als zelfstandig ondernemer in de danswereld. Met specialisatie uitvoerend danser heeft zij in 2015 ArtEZ Dansacademie succesvol afgerond. Sindsdien is ze werkzaam geweest bij o.a. het Dansgezelschap LeineRoebana en choreograaf Jasper van Luijk. Op het moment is ze bezig met haar visie op dans over te brengen als docent en choreograaf. De leermethodes die veel voorkomen in haar les bestaan uit verschillende danstechnieken. Gebruik van de ruimte en dynamiek krijgen veel aandacht in de les. Op zoek naar organische verbindingen is iets wat de les toegankelijk maakt voor veel leerlingen en de ruimte biedt om een eigen flow erin te vinden.
Deze principes worden in alle dansdisciplines toegepast waarin Fariza lesgeeft..

Fariza geeft les IN:

Company classical

 

Anne-Marie Kole

Anne-Marie Kole is in 2019 afgestudeerd aan de bachelor docent dans opleiding van ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. Daarvoor heeft ze in 2015 de opleiding Artiest dans show afgerond aan het Rijn IJssel. Tijdens diverse stages die Anne-Marie heeft gelopen heeft ze zowel veel podiumervaring opgedaan als veel ervaring in het in het lesgeven. Anne-Marie haalt haar energie uit het lesgeven en vind het fantastisch om leerlingen te zien stralen. Daarnaast vindt het belangrijk dat haar leerlingen het uiterste van zichzelf durven te vragen en dat ze na iedere les met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Anne-Marie geeft les IN:

​• Jazz Move IN

 

Daphne Cools

De liefde voor dans begon voor Daphne al op 4-jarige leeftijd door elke week naar balletles te gaan. Al vroeg is zij gestart met het najagen van haar droom om danseres te worden. Vanaf groep 8 heeft zij een opleiding gevolgd op het Koninklijk Conservatorium  in Den Haag en Codarts, Rotterdam. Uiteindelijk heeft Daphne de opleiding Dans Fast Track afgerond. Inmiddels heeft ze haar droom om uitvoerend danseres te worden ingewisseld om dansdocente te worden. Aankomend jaar hoopt Daphne af te studeren aan de Bachelor Docent Dans Opleiding ArtEZ , Arnhem. Daphne vindt sfeer in combinatie met motivatie belangrijk. Een goede sfeer zorgt ervoor dat de leerlingen zich op hun gemak voelen en die veiligheid draagt bij aan de ontwikkeling van de leerling.  Daphne hoopt haar leerlingen gezelligheid en passie voor dans mee te geven en dat onder begeleiding van zowel klassieke als funky muziek.

 

Daphne geeft les IN:

​• Spitzen Classical

Judith Eeftink

Judith is in 2017 afgestudeerd aan de Bachelor opleiding Docent Dans aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Daarna heeft zij een half jaar gedanst in Israël bij het Dance Journey programma van de Kibbutz Contemporary Dance Company. Sindsdien geeft zij met veel plezier en passie les in moderne dans, jazz en klassiek ballet aan verschillende doelgroepen.

 

In haar lessen besteedt zij aandacht aan techniek, muzikaliteit en creativiteit en vind zij het belangrijk om haar leerlingen uitdaging te bieden en dansplezier te laten ervaren. 

 

Judith geeft les IN:

​• Spitzen Advanced Classical Adults Jazz Adults

Judith Eeftink

Kimberley danste 2 jaar bij Studio IN Dans.Vorig jaar is ze afgestudeerd aan de bacheloropleiding Docent Dans van ArtEZ. Tijdens de opleiding heeft ze stage gelopen op diverse (dans)scholen in de regio en ook op de mbo-dansopleiding van Rijn IJssel. Studio IN Dans is ze in al die jaren nooit uit het oog verloren en nu komt ze weer terug op het vertrouwde nest. Haar specialiteiten zijn vloerwerk, modern/jazz, hiphop en vooral het mixen van deze dansstijlen. Haar lessen zijn fysiek, muzikaal en een tikje eigenzinnig. Ze vindt het belangrijk dat ieder individu een fijne les beleeft waarin er een prettige balans is tussen plezier hebben en hard werken. Kimberley is een echte prater maar houdt niet van stilzitten: "dansen zullen we!"

 

Kimberly geeft les IN:

​• Move-IN

Louise Harmsen

Met niet alleen een passie voor dans maar ook voor sport probeert Louise iedereen uit de maatschappij in beweging te krijgen, van jong tot oud. In 2015 studeerde Louise af aan de opleiding Sport en Bewegen aan het Graafschap College waarna ze de MBO Dansopleiding in Zutphen afrondde. Dit jaar hoopt ze af te studeren aan de Bachelor Docent Dans opleiding van ArtEZ.
Tijdens de danslessen van Louise leer je iedere week weer iets nieuws; van technische pasjes tot het samenwerken met anderen. Naast het hebben van plezier is ook de eigenheid van de dansers heel belangrijk voor Louise. Zowel op persoonlijk als dansvlak is het belangrijk jezelf te ontdekken en jezelf te blijven.

 

Louise geeft les IN:

​• Kids JazzModernJazz

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon