BLOG

November 3, 2016

STUDIO IN DANS is ontzettend trots dat zij de choreografie mocht maken voor de clip van WLM ft. Bowtie Pandas. De dansers in de clip zijn Guusje Bakker en Bobby Tangelder die ook bij STUDIO IN DANS dansen. Deel deze link/ videoclip met iedereen die je kent!!

Share: http...

September 26, 2016

Bekijk hier de foto's van de modeshow met STUDIO IN DANS met als thema "smaakmakende modeshows", georganiseerd door Centrummanagement Doetinchem. De 20 deelnemende winkels werden tijdens de modeshow al sierlijk dansend door onze leerlingen aangekondigd.

June 27, 2016

25 juni j.l. verzorgden wij een aantal workshops, die weer volop bezocht zijn. Hier enkele sfeerimpressies van 25 juni 2016. Check regelmatig onze website voor nieuwe workshops.

June 17, 2016

Op 05 juni j.l. zette STUDIO IN DANS haar Company groepen flink in de spot. In de voorstelling "Company Danst!' toonden jonge talentvolle dansers en danseressen hun passie voor dans.​De prachtige Company dansers schitterden in choregrafieën van Britt Heijnen en gastcho...

April 25, 2016

23 april j.l. verzorgden wij een aantal workshops, die weer volop bezocht zijn. Hier enkele sfeerimpressies van 23 april 2016. Check regelmatig onze website voor nieuwe workshops.

March 21, 2016

19 Maart j.l. verzorgden wij een aantal workshops, die weer volop bezocht zijn. Met onder andere de geweldige Michaela DePrince. Mede dankzij haar en iedereen die deel heeft genomen aan de workshops was het weer een succesvole INDANS-DAG. Hieronder enkele sfeerimpressi...

March 7, 2016

05 Maart j.l. verzorgden wij een aantal workshops, die weer volop bezocht zijn. Hier enkele sfeerimpressies van 05 Maart 2016. Check regelmatig onze website voor nieuwe workshops.

February 29, 2016

27 Februari j.l. verzorgden wij een aantal workshops, die weer volop bezocht zijn. Met een te gekke line-up van top docenten en een geweldig enthousiasme van de dansers was het weer een succesvole INDANSDAG. Wij werken op dit moment weer aan de volgende dagen waar op z...

Please reload

Page Title

Recente Posts
Please reload

Archive
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon