top of page
imperfect zwart.png

Benieuwd naar de choreografen en het verhaal achter de choreo's die in de voorstelling LICHTte zien zijn? Lees hier meeren geniet extra van de choreo's van Britt, Ilse, Thomas, Hellen, Lotte, Mironne, Kei Kevin, Lucienne en Aymeric

Britt Lam-Heijnen

OVER BRITT

Geboren in Nijmegen, een heerlijke stad waar ik ook woon samen met mijn lieve gezin. Reis al bijna 25 jaar op en neer naar Doetinchem voor mijn passie dans. Dans, Studio IN DANS en alle leerlingen zijn een fijne basis om steeds weer naar Doetinchem terug te keren. Studio IN DANS is al 7 jaar mijn 2e thuis en hoop leerlingen ook een 2e thuis te kunnen geven en met dans blij te maken. Studio IN DANS is de ontmoetingsplek voor leerlingen, om elkaar te inspireren en elkaar het dansgevoel door te kunnen geven. We zijn een dansfamilie.


Mijn dansers leven bestaat uit lesgeven in de studio, maar ook workshops geven, daarnaast geef ik leiding aan mijn ontzettend fijne IN DANS TEAM. Toch ben ik het liefst ook choreograaf IN de studio, dat geeft mijn vleugels. Een choreografie maken, vaak samen met mijn dansers is stiekem het leukste wat er is, dans overbrengen naar je dansers en publiek. Samen een mooie voorstelling neerzetten dat in het theater bij elkaar komt.

Voorstelling IMperfect zit al 2 jaar in mijn hoofd, maar zeker ook bij de dansers en choreografen en daar ben ik trots op. Gast choreografen waar ik trots op ben dat ze elke keer weer in de studio stonden in deze toch moeilijke tijd. Ik wil iedereen die heeft meegewerkt aan dit geweldige project bedanken voor het meedenken, meelachen, meehuilen, meedoen, mee choreograferen, meewerken achter de schermen. Een proces dat IMperfect verloopt, maar zo goed voelt. Met deze voorstelling hoop ik dat we weer gaan genieten van het leven, van wat je ziet door je eigen ogen, zonder je telefoon, maar in het echt.

Geniet, beleef, ervaar deze voorstelling IMperect!
Enjoy!

OVER 'INSTAWAT?'

Ga je mee in de wereld van instagram? Wat is die wereld eigenlijk, filters, leuk, alles ziet er goed uit. Maar is het eigenlijk wel zo?? Instawat?
Junior Company 1 gaat soms mee, maar soms ook niet, laat zien wie je bent, of wordt je opgeslokt door de rest ?

 

OVER 'MY STORY'

Hier komt de tekst weer terug van 1 van de leerlingen, nemen we je mee naar een andere wereld als voor de pauze. Laat jezelf gaan en ontdek jezelf, iedereen mag zich zelf zijn.
 

OVER 'ZELFBEELD'

Ben ik mezelf en hou ik van mezelf zoals ik ben?
Ben ik wie ik ben ?
Laat ik mezelf gaan.
Als ik van mezelf hou, geef ik pas iets kostbaars een ander terug, zoals ik ben.

 

OVER 'EMBRACE'

Lichtpunt in mijn leven !
Mijn gezin, mijn familie, maar ook mijn dansers.
Met hun gezocht naar imperfectie en jezelf zijn in een solo.

 

OVER 'I'M PERFECT'

I’M PERFECT – ik ben wie ik ben !Met 75 leerlingen een slot choreo mogen maken is het mooiste wat er is. Weet zeker dat ik zelf kippenvel krijg bij deze laatste choreo op toeeel. Mooi om te weten bij choreo van I'M PERFECT is dat deze is ontstaan in de 1e lockdown. Team IN DANS heeft deze choreo gegeven aan de leerlingen die thuis zaten en hiermee zichzelf konden verliezen IN dans thuis.

2

Ilse Surenbroek

OVER ILSE

Ik ben Ilse Surenbroek en ik geef Classical, Jazz en de Préjunior les bij studio Indans! Ik ben zelf danser van Company Indans en vind het dan ook mega leuk om mijn liefde voor dans door te mogen én kunnen geven in deze fijne studio! 

OVER 'PERFECTE PLAATJE TOCH?' VAN ILSE & BRITT

Het PERFECTE PLAATJE TOCH is voortgekomen uit de gekke, leuke en ‘imperfecte’ foto’s die de jongste dansers van deze voorstelling hebben ingestuurd. Als je goed kijkt naar deze dans zie je de imperfecte plaatjes terugkomen. Maar waarom zijn ze eigenlijk imperfect? Als je je tong uitsteekt, een gekke pose maakt of een eng gezicht trekt ben je dan imperfect? Stuk voor stuk zijn het altijd allemaal perfecte plaatjes!

3

Thomas van der Linden

OVER THOMAS

Afgestudeerd als uitvoerend danser. Tot zover in zijn carrière heeft hij gedanst bij een aantal dansgezelschappen in binnen en buitenland. Hij werd hier gevoed door de diversiteit in repertoire van verschillende choreografen.Thomas geeft bij studio Indans moderne danslessen waar hij zijn eigen identiteit in dans verwerkt en overbrengt naar de student. Hij is in 2019 begonnen met het vertalen van zijn creativiteit, stijl en visie in de rol als choreograaf. Zijn werk is te zien bij verschillende dansscholen. In 2023 gaat zijn nieuwe creatie in première voor de Delattre dance company in Mainz, Duitsland.

OVER 'MONOLOOG'

Monoloog stamt af van het Griekse woord Monos dat èèn en alleen betekent. Het luisteren naar je innerlijke monoloog en de gesprekken met jezelf. Het symboliseert de imperfectie die ieder één en alleen heeft.

4

Kei-Kevin Maturbongs

OVER KEI-KEVIN

Hey ik ben Kei-Kevin Maturbongs, ik stel me ook wel eens voor als Keke.

Ik heb de opleiding Lucia Marthas en Artez gedaan. Geef nu al zo 7 jaar les op verschillende plekken Arnhem, Utrecht, Doetinchem en Elst . Ik dans ook in de Da rebels al zo 9 jaar, mijn 2de familie en mijn dansteam waar we veel theatershow meedoen en videoclips  mee mogen maken. Mijn stijl kan ik omschrijven als story telling en het zo puur mogelijk te houden en dat kan in de stijlen als hiphop en modern contemporary. Dat deel ik ook graag met mijn leerlingen, hoe eerlijker je bent met je zelf, hoe meer jezelf ziet als je danst in bewegingen maar ook in emotie en uitstralingen .

OVER 'COMMUNICATION'

Je komt op een leeftijd dat je dingen gaat missen. De kleine dingen, een geur, een persoon, huisdier of de sfeer in huis. Soms is het moeilijk jezelf te uiten vanwege social media. Alles gaat met snel tempo via social media of whatsapp. Maar heb je zelf dan wel geuit? Of hou je jezelf voor de gek. Je kan dansen of dansen, daar zit wel een groot verschil in. Met dit stuk kunnen de dansers dat helemaal ontdekken, hoe het is om te dansen met gevoel en wat doet het met me lichaam.

OVER 'UNBREAKABLE'

Ieder mens een verhaal, maar ook een bagage waar alles in zit in hoeveel je hebt meegemaakt of weinig. Rise is een stuk waar de dansers zichzelf naar boven kunnen halen door de strijden en grenzen op te zoeken.IMperfect is een show over social media, de goede kant en slechte kant. Maar wie ben je uiteindelijk? Degene op social media of daar buiten?  Dansen doe je met lichaam, ziel en hart. Dit is stuk geeft de dansers een kans om jezelf te laten zien en zichzelf te ontdekken wie ze zijn.

5

Hellen Schieven

OVER HELEN

Dit ben ik, Hellen Schieven, en ik ben altijd op de donderdagavond in de studio te vinden! Ik geef Junior Company 2 Jazz, Modern Company en Jazz Adults. Ik ga altijd met erg veel plezier naar de studio en geniet van alle leerlingen. Voor Imperfect heb ik twee choreo's mogen maken. 

OVER 'INDIVIDUSAMEN'

Het concept van IndividuSamen is dat je samen meer kan bereiken dan alleen, maar dat juist ook in samen alle individuen tellen en tot zijn recht komen, met ieder hun eigen imperfectheden. Juist het geheel van individuen maakt van imperfect, perfect! 

OVER 'SSENDAM'

Voor SsendaM heb ik vooral gewerkt vanuit de muziek. De titel 'Madness' en de muziek zelf stralen als iets van imperfectie uit. De choreografie gaat over rauwheid en over doorzetten tot je niet meer kan. En als je goed oplet, zie je imperfectie in een dansfrase die in reverse wordt uitgevoerd!

Geniet allemaal van deze prachtige voorstelling en van alle mooie dansers en danseressen!

6

Aymeric Aude

ABOUT AYMERIC

Aymeric Aude born in Cannes, graduated from École Supérieure de Danse de Cannes Rosella Hightower in France and then joined the Youth Ballet Company Europa Danse for a period of 6 months. He also worked for the company Le Ballet Preljocaj in Aix en Provence before joining Introdans in Arnhem, Netherlands in 2007. He has performed works from Jiří Kylián, Nacho Duato, Robert Battle, Mats ek and Maurice Causey amongst others. He is also very involved as a choreographer, teacher and has a master degree in Benesh notation from the Conservatoire National Supérieur de Musique et de Danse de Paris .

OVER 'HOPE'

"The ironie from loneliness

Is we feel all feel it

At the same time"

Poem from Rupi Kaur

7

Lucienne Kraan

OVER LUCIENNE

Ik ben Lucienne en ik geef les aan Company 1,2,3 en Company INDANS. Ik maak graag energieke stukken met het liefst grote groepen waarin de leerlingen fysiek en theatraal uitgedaagd worden. In mijn lessen staat groot bewegen, veel energie geven en verplaatsen vaak centraal en ik vind het mooi om te zien hoe de leerlingen zich hebben ontwikkeld hierin.

OVER 'CHANDELIER'

Mijn inspiratie komt vaak uit de muziek en dat is hier ook het geval. Sia is de artiest en het nummer Chandelier heeft een diepere betekenis. In deze choreografie zie je hoe er veel gebeurd in korte tijd. Voor mij gaat het stuk over een zoektocht naar geluk, waarbij je van alles probeert maar niet weet waar je het moet vinden.

OVER 'ESCALVE SOCIALE'

Stromae is één van mijn favoriete artiesten. Toen ik dit nummer hoorde en de clip erbij zag wist ik direct dat ik hier een choreografie op wilde maken. Het nummer 'Carmen' gaat over social media en hoe de maatschappij zich erdoor laat meeslepen. Steeds willen wat die populaire influencer heeft, alleen onze allerbeste kant laten zien, eindeloos commentaar leveren op anderen van achter je veilige scherm. Maar wat zijn we er uiteindelijk allemaal mee opgeschoten?

8

Lotte Kon

OVER LOTTE

Ik ben Lotte Kon en ik geef al een aantal jaren met veel plezier les bij studio IN dans. Dit in verschillende dansstijlen en leeftijdsdoelgroepen. Van een vrolijke kidsles, een technische moderne les aan tieners tot aan een swingende jazzles aan volwassenen. Helaas heb ik dit jaar niet helemaal dansend af kunnen maken omdat ik in maart moeder ben geworden van ons tweede zoontje.

OVER 'BLOKKADE'

Mijn choreografie ‘blokkade’ gaat over het effect van de ‘perfecte wereld’ die op social media wordt gecreëerd. Prik door die bubbel heen en laat het niet in de weg staan. Luister naar je eigen gevoel, leef je eigen dromen en straal!

9

Mironne Gerritsen

OVER MIRONNE

Al een paar minuten ben ik aan het bedenken hoe ik dit verhaaltje zo leuk en interessant mogelijk kan maken. Stom eigenlijk, want informatie over mezelf en de dansstukken die ik heb gemaakt is zo opgeschreven. Maar de manier hoe is altijd een ding. Dus bij deze schrijf ik de informatie op hoe het is, mijn naam is Mironne en ik werk al bijna zeven jaar met veel plezier bij Studio IN dans. Elke week mag ik op woensdag en vrijdag genieten van fijne, enthousiaste en hardwerkende dansers bij jazz 2, jazz 3, modern junior company 2, kleuterdans, klassiek 1, modern junior company 1 en klassiek 4.
..Dat ik streef naar perfectie en leuk gevonden willen worden klinkt velen van jullie misschien ook wel bekend in de oren. En daarom is het ook het perfecte thema voor de voorstelling IMperfect.

OVER 'TOKTIK' EN 'MANIE'

In de voorstelling gaan jullie onder andere kijken naar twee stukken van de hand van mijn leerlingen en mij, TokTik en Manie (Frunnik). TokTik is een verwijzing naar Tiktok, het social media platform, waar het gaat over de leukste filmpjes en de meeste likes. Manie gaat over het constante frunniken aan de kleding en haren in de dansles. Alles moet altijd maar recht zitten en er mooi uitzien..  


Geniet van de voorstelling! 

BRITT
ILSE
THOMAS
KE-KEVIN
HELLEN
AYMERIC
LUCIENNE
LOTTE
MIRONNE

Geniet van de voorstelling!

Vanaf deze plaats willen we iedereen bedanken voor de komst naar het theater volop kunnen genieten van deze geweldige show. Natuurlijk is de voorstelling mogelijk gemaakt door alle dansers, choreografen en de mensen achter achter de schermen. Bedankt!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page