top of page
WIX IMPERFECT 609x473.jpg

COMPANY'S IMPERFECT

Op 09 januari 2022 laat STUDIO IN DANS onder leiding van Britt Lam Heijnen met al haar Company’s  en Crew's diverse werken zien in de voorstelling IMperfect In navolging van

IN LIJN blijven de werken dicht bij de realiteit.

Amphion Theather

De voorstelling "IMperfect" wordt gedanst door de company's van STUDIO IN DANS. Wederom vindt de voorstelling plaats in het Amphion Theater in de Rabobank zaal. De zaal heeft een capaciteit van ruim 800 toeschouwers. Bestel hier je tickets!

Klik hier voor het laatste nieuws en updates met betrekking tot de dansvoorstelling.

IMperfect
 

Is dat nog mogelijk in de huidige samenleving?
Kunnen we nog volledig onszelf zijn?
Imperfect als we zijn,  zonder ons anders te doen voorkomen om geaccepteerd te worden?

Op social media gaat het voornamelijk om wie-kent-wie en hoeveel vrienden we wel niet hebben. Hoe goed kennen we die personen nu eigenlijk? Foto’s worden grotendeels vooraf bewerkt en voorzien van filters. Instagram heeft standaard van zichzelf al éénenveertig filters!

 

Zijn de foto’s die we maken van onszelf niet meer goed genoeg? Niet meer echt genoeg? Durven we door de sociale druk onze echte ik niet meer te laten zien?
Bij dans is alles puur natuur. Géén filters nodig.


Iedereen die danst, kent dat gevoel van vrij zijn, zichzelf zijn, zichzelf blootstellen aan wat iemand ervan vindt. Kunst? Een verhaal? Gewoon mooie lijnen? Of simpelweg fijn om naar te kijken en bij weg te dromen.


Met IMperfect staan we still bij de huidige trend om alles maar te filteren en laten we je zien dat imperfectie in die zin niet bestaat. Want, als dansers hebben we de stap al lang gemaakt om onszelf te zijn, onszelf te laten zien en dat zonder er echt over na te denken.
Als mens zouden we dat dan ook gewoon moeten kunnen. Nietwaar?
Met of zonder filters, zolang we maar onze ware ik zijn met alle imperfecties.

 

De voorstelling IMperfect wordt gedanst door de company’s & crew’s van STUDIO IN DANS en een zeer speciaal gastoptreden!

Update 28-6| Nieuwe datum  "IMperfect"

Er is een nieuwe datum bekend voor de voorstelling IMperfect. De voorstelling vindt nu plaats op zondag 09-01-2022. Bestel je tickets hier!!

Prijs per tickets: € 20,00

Update 14-2| Start kaartverkoop "IMperfect"
NIEUWS & UPDATES

De kaartverkoop gaat van start! Vanaf vrijdag 14 februari 12:00 uur kun je tickets bestellen via de website van het Amphion theater. Bestel je tickets hier!!

Prijs per tickets: € 20,00

Update 14-2| Start kaartverkoop "IMperfect"

De kaartverkoop gaat van start! Vanaf vrijdag 14 februari 12:00 uur kun je tickets bestellen via de website van het Amphion theater. Bestel je tickets hier!!

Prijs per tickets: € 20,00

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page