top of page

YOGA @

STUDIO IN DANS

Yogalessen in Doetinchem? Dat kan bij STUDIO IN DANS. In de moderne dansstudio geeft Miriam Vorderman hatha yoga-lessen. Meer weten over de yoga bij STUDIO IN DANS? Hieronder leest u meer wat je kan verwachten tijdens een yoga-les bij STUDIO IN DANS. Yoga wordt gegeven op vrijdag van 09:00 tot 10:00 uur. Inschrijven voor Yoga-lessen, dat kan hier.

Waarom Yoga?

 

Yoga brengt mij terug naar de basis. Het geeft me inzicht in de mogelijkheden en beperkingen van zowel mijn fysieke lichaam als mijn emotionele lichaam. Yoga creëert ruimte in de ruimste zin van het woord. Je geeft jezelf de mogelijkheid even helemaal aanwezig te zijn met je lichaam, adem en geest. Dit werkt door na de les in het dagelijkse leven. Je bent je meer bewust wat er speelt van binnen en van buiten. Yoga is een effectieve en geweldige manier om lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Hiermee creëer je ontspanning, rust, flexibiliteit en vitaliteit.


Hatha Yoga  verbindt lichaam en geest

 

Mijn passie is om dit te delen met anderen. Mensen op hun eigen wijze te laten ervaren wat yoga voor hen kan betekenen. Het is prettig dat je verschillende mogelijkheden hebt om dit te kunnen beleven en ervaren; in actie, in rust of de tussenweg.
Hatha Yoga is het verbinden van lichaam en geest door middel van een reeks houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie.


Ontspan tijdens de Yoga-lessen bij STUDIO IN DANS

In de les doen we staande, zittende en liggende houdingen waarbij beweging in combinatie met ademhaling centraal staat. De houdingen volgen elkaar op in een rustige flow. Er is genoeg tijd om de houdingen te doorvoelen en om je bewust te zijn van je lichaam en hoe het zich op dat moment voelt. Er wordt veel aandacht besteed aan het ontspannen in een houding. Wanneer je lichaam meer ontspant, adem je rustiger en wordt je geest kalmer. Iedere les heeft een bepaald thema. De houdingen en ademoefeningen die bij dit thema passen worden aangeboden. De les wordt afgesloten met een eindontspanning, waarin alle houdingen mogen doorwerken in je lichaam.

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page